Divizia aero de la Rolls Royce a semnat un contract ce valoreaza 598 de milioane de dolari cu armata Statelor Unite. Conform intelegerii, Rolls Royce va furniza 70 de motoare de avion pentru modelul Bell Boeing V22 in primul an de la incheierea contractului, iar armata americana poata opta pentru achizitionarea altora in urmatorii 4 ani, potrivit Financial Times.
Compania britanica este singurul furnizor de motoare pentru avionul Boeing V22, un hibrid intre un elicopter si o aeronava, destinat transportului de trupe.

Cu toate ca Rolls Royce a reusit sa se descurce in aceasta perioada cand criza economica s-a transmis prin taieri masive in bugetele de aparare ale tarilor, nu a ramas neatinsa de probleme.

Anul trecut, Statele Unite si General Electric au oprit un proiect de construire a unui motor alternativ de 1 milion de dolari pentru avioanele Joint Strike Fighter, cele mai scump program de dezvoltare aviatica intreprins de armata americana, la care a participat si Rolls Royce.



Sursa foto Boeing

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri