Contul de Twitter @Angela_d_Merkel, prin intermediul caruia cancelarul germaniei Angela Merkel era parodiata, si care stransese peste 26.000 de fani, a fost suspendat.
Majoritatea postarilor facute de “un cancelar foarte exasperat” pe contul de Twitter vizau criza din zona euro, summiturile UE, alegerile de pe continent, dar si subiecte mai sensibile precum scandalurile sexuale in care au fost implicati Dominique Strauss-Kahn si Silvio Berlusconi, scrie CNBC.

La o zi dupa inchiderea contului a fost insa creat un alt profil -@Queen_Europe – primele postari fiind directionate catre Twitter si fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy: „Acum stiu cum s-a simtit @NicolasSarkozy. #respins.”. „Update al cresterilor: Presedintele Frantei + 5 cm. Fani Merkel -26.000”

Pana astazi, contul stransese deja aproape 1.000 de fani. La scurt timp dupa ce CNBC a publicat stirea privind deschiderea unui nou cont, @Queen_Europe a „upgradat ratingul” autoarei articolului: „@alizamedina upgradata la regina adjuncta. Te iubesc Twitter. #merkelratings

In momentul de fata nu este foarte clar cine se afla in spatele contului, insa este posibil sa fie vorba de un un reprezentant al presei specializata pe evenimentele ce tin de institutiile Uniunii Europene, avand in vedere cunostintele detaliate despre summiturile si intalnirile oficialilor UE.

De notat ca pe langa aparitia contului Queen_Europe, pe Twitter a mai aparut inca un cont care o parodiaza pe Merkel - @angeIamerkel.

Sursa imagine: @angeIamerkel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri