Conform editiei anuale "Best Cars", editata de revista Consumer Reports, masinile japoneze sunt cele mai bune.

Automobilele din Tara Soarelui Rasare s-au clasat pe primele locuri intr-o lista de 21 de autovehicule. Consumer Reports le descrie ca "foarte bune" si "excelente", pe baza rezultatelor obtinute in cinci teste.

Aproape toate modelele din lista celor mai cautate vehicule pentru acest an, impartite in 10 categorii, sunt japoneze.

Producatorii asiatici au realizat cele mai fiabile automobile, cu o rata a defectiunilor de 12 la suta din modele lansate anul trecut.

Subaru, cea mai de incredere - Hyundai Sonata, cea mai sigura

Conform studiului realizat de Consumer Reports, Subaru a fost desemnata cea mai de incredere marca, cu o rata a problemelor de 8 la suta, depasind castigatorul de anul trecut care a fost Honda.

Cel mai sigur model din 2004 a fost desemnat Hyundai Sonata, cu doar doua probleme la 100 de unitati.

Numarul special auto al Consumer Reports, publicatie care nu accepta publicitate din partea producatorilor auto, este considerat de multa vreme de cumparatori o sursa de incredere.

Pe de alta parte, in studiul Consumer Reports se mai arata ca , pentru al doilea an consecutiv, automobilele americane sunt mai fiabile decat cele produse in Europa.

Anul trecut a fost pentru prima oara cand aceasta tendinta a fost observata, in cei 24 de ani de editare a Consumer Reports.

Rezultatele provin din raspunsurile abonatilor revistei, care au oferit detalii despre 810.000 de vehicule detinute in proprietate personala sau cumparate in leasing.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Cum funcționează termoscanerele de înaltă tehnologie folosite de Dacia
Setari Cookie-uri