O investigatie a fost demarata in urma acuzatiilor ca reprezentantii si agentii implicati in Jocurile Olimpice vindeau mii de bilete de la evenimentul sportiv pe piata neagra. Comitetul Olimpic International s-a intrunit de urgenta dupa aparitia in Sunday Times a unor dovezi care incriminau oficiali din 54 de tari responsabili cu distribuirea biletelor.
Acuzatiile vor fi investigate de o comisie de etica din cadrul Comitetului Olimpic care va lua in considerare si restructurarea modului in care sunt distribuite tichetele in tarile participante la Olimpiada.

Frauda a fost semnalata in urma descoperirii faptului ca biletele deturnate din rezervele detinute de Comitetele Olimpice Nationale ale tarilor participante au fost puse la vanzare pe piata neagra, potrivit The Independent.

Reporterii de la Sunday Times au descoperit 27 de functionari si agenti care erau dispusi sa comercializaze ilegal biletele cu preturi ce ajungeau sa depaseasca valoarea initiala de 10 ori, conform BBC News.

Tichetele cu cele mai bune locuri, din categoria AA, erau vandute chiar si cu preturi de peste 7.000 de euro.

Secretarul general a Comitetului Olimpic National din Ucraina, Volodymyr Gerashchenko, si-a dat demisia in cursul lunii mai dupa ce a fost filmat in timp ce incerca sa vanda ilegal bilete la Olimpiada.



Sursa Foto London2012

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri