Ministrul de Finante al Greciei, Yannis Stournaras, a decis includerea fostului domeniu regal de la Tatoi, situat in nordul Atenei, pe lista proprietatilor care pot fi ultilizate de fondul statului pentru privatizare (TAIPED), informeaza Mediafax.
Proprietatea de 42 de kilometri patrati include un fost palat de vara, intr-o stare avansata de degradare, precum si 39 de kilometri patrati de padure, potrivit cotidianului elen Kathimerini.

Domeniul ar putea aduce venituri de pana la 150 de milioane de euro statului, insa are atasate mai multe conditii, precum respectarea patrimoniului istoric si mentinerea caracteristicilor.

Acesta ar putea include un muzeu, spatii cu destinatie educationala, facilitati pentru spectacole in aer liber, catering si conferinte.

TAIPED a obtinut, de asemenea, dreptul de a utiliza proprietatiele statului elen din afara Greciei, inclusiv cladirile folosite de ambasade si consulate. Pe aceasta lista se afla proprietati din Londra, Belgrad, Bruxelles si Ljubljana, dar si un teren in Cipru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri