Peste 67 de milioane de americani au urmarit la televizor dezbaterea dintre actualul presedinte american Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney, aceasta cifra reprezentand un record de audienta pentru ultimii 20 de ani, a anuntat Institutul Nielsen, citat de AFP.
Aproximativ 67,2 milioane de telespectatori, dintre care 46% aveau varsta de peste 55 de ani, au urmarit prima dezbatere televizata dintre cei doi politicieni, in vederea scrutinului de pe 6 noiembrie, difuzata in direct din Denver, din statul american Coloradom scrie Mediafax.

Aceasta cifra reprezinta o crestere cu 28% in comparatie cu cele 52 de milioane de persoane care au urmarit la televizor, in 2008, prima dezbatere dintre Barack Obama si adversarul sau de atunci, John McCain.

Aceasta este, totodata, cea mai mare audienta pentru o dezbatere prezidentiala de la dezbaterea dintre democratul Bill Clinton, republicanul George Bush si independentul Ross Perot din octombrie 1992, care a atras la acea vreme 69,9 milioane de telespectatori, au afirmat expertii de la Institutul Nielsen.

Recordul este inca detinut de dezbaterea care i-a opus pe presedintele democrat Jimmy Carter si republicanul si viitorul presedinte Ronald Reagan, pe 28 octombrie 1980, cu 80,6 milioane de telespectatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri