Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, a inregistrat profituri nete de 1,7 miliarde de euro (2,15 miliarde de dolari) in primul trimestru al acestui an, informeaza Rompres. Profiturile nete pe actiune au fost de 3,30 euro (4,17 dolari), in primul trimestru, cu aproape 55 procente mai mari decat profiturile inregistrate in perioada similara a anului trecut.

Profiturile au depasit estimarile analistilor de la Dow Jones Newswires, care au previzionat profituri de 1,3 miliarde de euro (1,64 miliarde de dolari).

Veniturile au crescut cu 21 procente la 8 miliarde de euro (10,11 miliarde de dolari), de la 6,5 miliarde de euro (8,22 miliarde dolari) in urma cu un an, din cauza profiturilor din vanzari si tranzactionarea derivativelor, pietelor emergente si a fondurilor de hedging. Profiturile inainte de taxe au crescut la 2,6 miliarde euro (3,29 miliarde dolari), de la 1,8 miliarde euro (2,28 miliarde dolari).

Banca germana nu a oferit estimari legate de perspectiva profiturilor pentru anul in curs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri