Cel putin zece persoane au fost ucise si alte 15 ranite duminica de o explozie, in fata unui comisariat de politie din cartierul crestin al capitalei Damasc, Siria, a anuntat o organizatie nonguvernamentala (ONG), relateaza AFP.
"Cel putin zece persoane au fost ucise si alte 15 ranite de explozia unei masini-capcana, duminica dimineata, in Piata Bab Tuma, in fata Comisariatului de politie", a anuntat ONG-ul Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, cu sediul in Marea Britanie, citat de Mediafax.

O sursa din cadrul serviciilor de securitate din Siria a anuntat anterior ca cel putin sapte persoane au fost ucise si numeroase altele ranite de aceasta explozie.

Este vorba despre primul atentat comis in acest cartier, unul dintre cele mai vechi cartiere din capitala siriana.

Membri din ierarhia crestina si o mare parte a acestei comunitati au adoptat, de frica islamistilor, o pozitie favorabila fata de regimul lui Bashar al-Asaad.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri