Marea Britanie se confrunta cu pericolul unor inundatii de proportii, asa ca oamenii au fost sfatuiti sa puna umarul la munca si sa faca oameni de zapada pentru a contracara primejdia, scrie A1.ro.
Autoritatile au apelat la solutii naturale pentru a se feri de topirea zapezii, ca urmare a cresterii bruste a temperaturii. Astfel, Agentia de Mediu a recomandat cetatenilor sa ia atitudine si sa construiasca oameni de zapada, argumentul fiind ca structurile compacte se topesc mai greu, evitandu-se astfel, inundatiile. "In mod ideal, daca fiecare ar construi un om de zapada, acest lucru ar incetini putin dezghetul", a spus Roy Stokes din partea Agentiei de Mediu.

Mai mult, potrivit The Independent, in Marea Britanie, la sfarsitul saptamanii va ninge, iar saptamana viitoare, temperaturile vor urca pana la 10 grade Celsius, in nordul tarii.

Cititi mai multe pe A1.ro.

Sursa foto: captura A1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri