Saxo Bank a dezvoltat un upgrade semnificativ al aplicatiei SaxoTrader pentru iPhone si iPad. Principalele noi capabilitati ale aplicatiei sunt tastatura de tranzactionare customizabila si noi functionalitati grafice.

Tastatura configurabila de tranzactionare faciliteaza clientilor plasarea ordinelor si administrarea ordinelor si pozitiilor deschise. Tastatura include si un meniu dropdown care permite selectarea rapida a unor cantitati definite de client. Capabilitatile grafice pentru aplicatie au fost imbunatatite: grafice full screen si posibilitatea de a selecta perioada, apoi, odata perioada selectata, putem folosi functionalitatea zoom, ca in orice aplicatie grafica pentru iPhone si iPad.

Jesper Brigsted Laursen, Product Manager al aplicatiilor mobile de tranzactionare la Saxo Bank, a declarat:

“Majoritatea dezvoltarilor saxo Bank au fost determinate de dorinta de a ne pozitiona ca banca specializata in tranzactionari si investitii cu un focus cat se poate de evident pe client. Astazi, e mai important ca oricand pentru Saxo Bank sa fie cu un pas inainte si sa se diferentieze si pe piata platformelor mobile. Imbunatatirile aduse aplicatiei noastre asigura clientilor un acces rapid, facil si convenabil la pietele financiare – ceea ce inseamna ca pot tranzactiona, practic, oricand, de oriunde. In conditii de piete extrem de volatile, acuratetea si viteza sunt vitale cand plasezi un ordin sau administrezi pozitii. Saxo Bank este determinata sa faca experienta de tranzactionare pe iPhone si iPad cat mai facila”.

Noile capabilitati au fost introduse incepand cu 25 februarie 2013.

SaxoTrader pentru iPhone si iPad furnizeaza o varietate considerabila de continut gratuit despre pietele financiare, cum ar fi stiri, analize, video bloguri, comentarii, cercetare, calendar financiar, cotatii si grafice pentru peste 13.000 de instrumente. Utilizatorii pot deschide un cont test chiar din aplicatie si pot incepe sa tranzactioneze pentru 20 de zile pe un cont simulat. Clientii existenti Saxo Bank pot folosi sectiunea de tranzactionare a aplicatiei pentru a-si verifica starea contului, a plasa sau anula ordine si a tranzactiona toate produsele Saxo Bank.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max