Departamentul american al Justitiei neaga efectuarea unei arestari in ancheta privind atentatele din Boston, informeaza CNN.
Anterior, surse citate de CNN declarau ca un suspect a fost arestat in investigatia privind atentatele de la maratonul din Boston, relateaza Mediafax.

Potrivit unei surse din cadrul Biroului Federal de Investigatii, un suspect a fost identificat pe baza imaginilor inregistrate de sisteme video de supraveghere. Alti oficiali au declarat ca au fost facute "progrese substantiale" in ancheta declansata dupa exploziile de la maratonul din Boston.

Bilantul exploziilor produse pe 15 aprilie la maratonul din Boston este de trei morti si peste 180 de raniti.

Presedintele Barack Obama declara marti ca exploziile sunt de natura terorista, promitand ca vinovatii vor fi adusi in fata justitiei. FBI trateaza exploziile din Boston ca fiind atacuri teroriste, dar inca nu se stie daca este vorba de o organizatie terorista internationala, de o grupare de pe plan intern sau de actiunile unui individ.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri