[Update2] Cele doua persoane suspectate de comiterea atentatului de la Boston, dintre care una a fost ucisa, sunt doi frati de origine cecena.

[Update1] Politia americana a confirmat moartea unui suspect in ancheta privind dublul atentat din Boston, arestat in cursul noptii, si a anuntat ca urmareste un al doilea barbat, relateaza AFP.

"Un altul a fugit (...), inarmat si periculos", a precizat seful politiei din Boston Ed Davis pe contul sau de Twitter.

Incidentul de pe strazile din apropiere de Boston au avut loc in urma unui schimb de focuri mortal in campusul MIT.

Cel putin o persoana a fost arestata in Watertown, vineri dimineata. Pentru moment nu se stie daca aceasta arestare are vreo legatura cu incidentul din campusul Massachusetts Institute of Technology sau cu alt incident din zona Boston.

Politistul impuscat la Boston a decedat

Politistul vizat de focurile de arma de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, in Boston, a decedat, au anuntat posturile locale de televiziune, citate de AFP.

Un barbat a deschis focul, vineri, asupra unui politist la universitatea MIT din Boston, a anuntat presa americana.

Institutul de Tehnologie din Massachusetts a fost incercuit de oficiali din cadrul serviciilor de securitate in urma unor focuri de arma, a anuntat joi seara Universitatea pe site-ul sau de Interne, calificand situatia drept "extrem de periculoasa" si cerandu-le studentilor sa nu iasa din cladire.


"Ramaneti in afara zonei pana la noi ordine. Nu se stie daca sunt victime", potrivit alertei difuzate de site-ul de Internet. MIT este situat in Boston, unde un dublu atentat a provocat moartea a trei persoane si ranirea altor aproximativ 180, luni, la linia de sosire a maratonului organizat in acest oras.