Presedintele Statelor Unite Barack Obama s-a laudat ca stapaneste dansul "Gangnam Style", popularizat de cantaretul sud-coreean Psy, intr-o conferinta de presa comuna cu presedinta sud-coreeana Park Geun-hye, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

"In intreaga lume, oamenii sunt antrenati de cultura coreeana, (de) valul coreean", a declarat Obama, dupa ce a salutat "progresele extraordinare" inregistrate la Seul in domeniile politic si economic, in ultimele decenii.

"Iar asa cum i-am spus presedintei Park (Park Geun-hye), fiicele mele m-au invatat (sa dansez) mai degraba bine «Gangnam Style»", a adaugat Obama, provocand rasete in audienta. Fiicele lui Obama, Sasha si Malia, au 11 si, respectiv, 14 ani.

Psy, pe care il cheama de fapt Park Jae-sang, a facut muzica sud-coreeana celebra in intreaga lume, in 2012, prin cantecul "Gangnam Style", al carui clip, in care apare dansand, a inregistrat un record pe site-ul de partajare a clipurilor video YouTube, cu aproape 1,6 miliarde de accesari.


In ziua realegerii sale, pe 6 noiembrie 2012, Obama declara pentru un post de radio ca tocmai a descoperit aceasta coregrafie.

"Cred ca pot sa dansez asa. Dar nu stiu daca balurile de investire vor fi cel mai bun moment sa ma lansez (...). Poate ca o voi face in privat pentru Michelle", Prima Doamna, spunea el in gluma.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Ce carti ne recomanda Barack Obama sa citim in 2019