Patru antreprenori, Elliot Bisnow, Brett Leve, Jeff Rosenthal si Jeremy Schwartz, au reusit sa cumpere un munte – Powder Mountain din Eden, statul american Utah, pentru care au platit 40 milioane de dolari.

Cei patru vor sa organizeze in acest loc conferinta Summit Series, dedicata tinerilor antreprenori, care a avut prima editie in anul 2008, scrie Business Insider.


“Ne bucuram sa va anuntam ca Summit a achizitionat Powder Mountain, cel mai mare munte pe care se poate schia in Statele Unite. Suntem pe cale sa cream aici locatia permanenta a conferintei, un epicentru de inovatie, cultura si leadership, pe aproximativ 40 kilometri patrati in Utah”, se arata in anuntul oficial al celor patru.

Dezvoltarea zonei montane a inceput deja, cu demararea constructiei unui drum de 2,5 kilometri, care va ajuta la dotarea cu utilitati a locului.

Summit Series a ajuns de la 19 participanti in 2008 la cate sute in prezent, desfasurandu-se in locatii precum Mexic, Squaw Valley (California) sau pe un vas de croaziera.

Sursa foto: thenextweb.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Una din patru femei din Romania sunt asociate in companii