Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26.000 de persoane.
Persoanele intervievate au fost rugate sa acorde calificative de tip perceptie "preponderent pozitiva" sau "preponderent negativa" pentru 16 tari si pentru Uniunea Europeana, noteaza Mediafax.

Germania s-a clasat pe primul loc, 59 la suta dintre opinii fiind "pozitive". Pe ultimul loc este Iranul.

Sondajul comandat de postul BBC a fost efectuat de institutele GlobeScan si PIPA in 25 de tari.

Dupa Germania, in clasamentul statelor percepute pozitiv sunt Canada, Marea Britanie, Japonia si Franta.

Pe ultimele patru locuri ale clasamentului se situeaza Israelul, Coreea de Nord, Pakistanul si Iranul.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri