Cosmote Romania a introdus noi planuri tarifare individuale in portofoliul Business XXS-XXL Plus, care ofera apeluri si SMS-uri nationale nelimitate, trafic de date national si aplicatii mobile incluse.

"Succesul oricarei afaceri se bazeaza, indiferent de industrie, pe viteza si libertatea de comunicare dintre echipe, parteneri sau colaboratori. Accesul la informatii poate fi uneori vital, in timp ce optimizarea costurilor continua sa fie pe ordinea de zi a oricarei companii. Prin urmare, ne concentram pe clientii de business", a declarat Panos Makris, chief commercial officer la Cosmote.

Noile planuri tarifare pentru segmentul de business sunt disponibile in doua versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus si XXL Special, ofera, la preturi incepand de la 25 de euro/luna, minute si SMS-uri nationale nelimitate, pana la 150 de minute internationale, pana la 3 GB de trafic de date inclus si, in functie de planul tarifar ales, fie aplicatia Dolce Mobile TV, fie aplicatiile Dolce Mobile TV si Mireo Navigation.

A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, ofera clientilor de business care nu au nevoie sa cumpere un telefon subventionat, o varietate mare de beneficii in schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/luna pana la 60 de euro/luna. Astfel, noile planuri tarifare ofera o gama larga de beneficii, incepand de la 400 de minute nationale si internationale catre Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate in retea si minute nelimitate catre Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date in roaming, ajungand pana la minute nationale si internationale nelimitate catre Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute nelimitate catre Romtelecom si trafic de date nelimitat.

Clientii business care aleg planurile tarifare Cosmote Business XXL Optim Special sau COSMOTE Business XXL Optim Plus pentru o perioada contractuala de 12 luni, beneficiaza de o luna de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioada contractuala de 24 de luni, beneficiaza de 3 luni de abonament gratuit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »


Setari Cookie-uri