Un barbat intr-un scaun cu rotile a detonat sambata o bomba, pe care el ar fi confectionat-o, in fata portii terminalului 3 al Aeroportului International din Beijing, ranindu-se, dar fara sa produca alte victime, a anuntat agentia oficiala China Noua, relateaza AFP.
Barbatul, de nationalitate chineza, a fost luat in grija de catre salvatori, potrivit agentiei oficiale chineze, care adauga ca politia a deschis o ancheta.

Potrivit agentiei China Noua, explozia s-a produs la ora locala 18.24 (13.24, ora Romaniei) si nu a provocat alte victime, scrie Mediafax.ro.

Potrivit unui mesaj postat pe contul de microblogging chinez - echivalent site-ului Twitter - al televiziunii centrale chineze, incidentul nu a provocat vreo perturbare orarului curselor aeriene.

In fotografii difuzate de China Noua pot fi observate persoane, care par sa faca parte din personalul medical, acordand ingrijiri unei persoane intinse pe jos si alte persoane fugind in terminal, plin de fum alb.

Potrivit explicatiilor acestor fotografii, explozia a avut loc in apropiere de iesirea B a terminalului 3.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri