Doi vamesi de pe aeroportul newyorkez John F. Kennedy s-au simtit rau duminica dimineata dupa ce au deschis un colet care ar fi putut contine un gaz toxic, au anuntat surse din cadrul politiei federale (FBI), relateaza AFP, scrie Mediafax.
Politia federala a declarat pentru AFP ca a trimis o echipa sa ii examineze atat pe cei doi vamesi, cat si pachetul, care ar fi putut sa contina "substante toxice".

New York Post scria pe site ca acest colet a fost testat pozitiv pentru VX (o versiune puternica de gaz sarin), un gaz neurotoxic, dar politia a declarat pentru AFP ca sunt necesare pentru mai multe zile pentru aflarea rezultatelor testelor.

Postul de televiziune WNBC, care cita un functionar din cadrul politiei, a precizat ca acest colet ar putea proveni din China.

Incidentul, care a avut loc in contextul unor temeri cu privire la atacuri teroriste asupra unor tinte americane, s-a produs in localul de primirea corespondentei din strainatate pentru Coasta de Est. Incidentul nu a perturbat activitatea aeroportului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri