Fostul sef al Biroului FMI din Grecia, Bob Traa, inlocuit la inceputul lunii septembrie, a organizat o petrecere "salbatica" cu ocazia plecarii de la post, cu "alcool din abundenta", la resedinta sa din Filothei, un cartier de vile din nordul Atenei, potrivit presei elene, citate de Mediafax.

Vecinii lui Traa au chemat Politia din cauza zgomotului, atat de puternic incat evenimentul aducea mai degraba cu o petrecere studenteasca.
Traa a organizat o petrecere "salbatica", cu "alcool din abundenta" la resedinta sa, tinand treaz tot cartierul, scrie portalul GreekReporter, citand cotidianul elen Proto Thema.

Petrecerea a inceput pe la ora 22:00, iar printre invitati s-au aflat inclusiv ministrul de Finnate, Yannis Stournaras, si reprezentanti ai bancilor elene.

Unii vecini au afirmat ca au incercat sa se planga direct ocupantilor vilei in legatura cu zgomotul, dar au fost opriti de agenti de securitate care le-au spus sa sune la Politie daca sunt nemultumiti.

Politia a sosit pe la ora 3:30, cand petrecerea fostului reprezentant al FMI era pe sfarsite, noteaza publicatia elena.

Traa, cetatean olandez, a fost inlocuit de americanul Wes McGrew in postul de sef al Biroului FMI din Grecia, dupa un mandat de trei ani.

FMI a contribuit cu o parte din fondurile celor doua programe de imprumuturi, in total peste 200 de miliarde de euro, de care a beneficiat Grecia incepand din mai 2010. O misiune a FMI face parte, alaturi de reprezentanti ai Comisiei Europene si Bancii Centrale Europene, din troica creditorilor internationali, responsabila cu supravegherea implementarii masurilor de austeritate convenite cu Atena in schimbul ajutorului financiare de la statele zonei euro si Fond.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri