Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

"Bilantul (mortilor) se ridica de acum la 30. Acesta include persoanele care au fost ucise la fata locului si cele care au murit la spital", le-a declarat acest oficial jurnalistilor.

Masurile de securitate au fost consolidate in toate centrele comerciale din Nairobi, dupa atacul sangeros de sambata, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul Ministerului kenyan de Interne.

"Vrem sa asiguram kenyenii ca Guvernul nu va ceda in acest razboi impotriva criminalilor inarmati", a declarat acest oficial, Mutea Iringo, in cadrul unei conferinte de presa.

Atacul impotriva centrului comercial de lux "Westgate Mall" nu a fost revendicat pentru moment.

Un alt centru comercial, Village Market, a fost inchis la scurt timp dupa inceputul atacului.

Cel mai mare lant de supermaketuri din Kenya, Nakumatt, a anuntat ca isi inchide majoritatea magazinelor din Nairobi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri