Investitorii din statul american Colorado si-au asumat finantari de peste 1 mil. dolari in industria de marijuana recent legalizata in acest stat, scrie HuffingtonPost.com.

In Denver, peste 60 de investitori din cadrul ArcView Group sau intalnit cu 22 de start-up-uri din industria de marijuana care se aflau in cautarea unei finantari. Pana la sfarsitul intalnirii, acestia si-au asumat plasamente de peste 1 mil. dolari.

Suma putea fi chiar mai mare, insa legile din Colorado prevad ca investitorii care vor sa investeasca in marijuana trebuie sa fi avut un domiciliu stabil in acest stat pe parcursul ultimilor trei ani.

Steve DeAngelo, presedintele ArcView spune ca peste 90% dintre investitorii care au participat la intalnirea cu start-up-urile erau din afara Colorado, ceea ce inseamna ca majoritatea nu au putut investi chiar daca si-au dorit acest lucru.

Sursa foto: sxc.hu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri