Presedintele american Barack Obama s-a remarcat la ceremonia dedicata lui Nelson Mandela printr-un "selfie" (autoportret) alaturi de premierul danez (Helle Thorning Schmidt) si cel britanic (David Cameron), fotografie care este contestata de multi utilizatori ai Facebook.

Printre participanti s-au remarcat Bill si Hilary Clinton, George W. Bush, James Cameron, Tony Blair, Francois Hollande, Jose Manuel Barroso, Raul Castro. Printre persoanele invitate la ceremonie s-au aflat si fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu si premierul Victor Ponta. Acestia s-au salutat cu liderii mondiali prezenti, iar cu unii dintre acestia au avut dialoguri. Cei mai ovationati de tribune au fost actualul si fostii presedinti americani.

Presedintele american Barack Obama l-a salutat pe Nelson Mandela ca pe "un gigant al istoriei", in cursul ceremoniei oficiale organizate in memoria tatalui natiunii multirasiale.

"Este dificil sa elogiezi un om (...), dar este si mai dificil sa elogiezi un gigant al istoriei, care a condus o natiune catre dreptate", a declarat Barack Obama, primit cu aplauze calduroase la urcarea pe estrada.

Sud-africanii l-au comemorat, marti, pe Nelson Mandela, in cadrul unuei ceremonii desfasurate pe stadionul FNB, devenit un templu sacru, unde liderul african s-a adresat pentru ultima oara poporului sau, la finalul Campionatului Mondial de Fotbal din 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri