Paul Allen, cofondator al grupului Microsoft, si-a vandut insula privata din nord-vestul statului Washington cu 8 milioane de dolari unui cumparator a carui identitate nu a fost dezvaluita, a anuntat luni agentul imobiliar al magnatului american, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

Allan Island, care a primit acest nume dupa cel al lui Paul Allen, are o suprafata de 118 hectare si se afla pe piata tranzactiilor imobiliare de peste noua ani. Insula a fost vanduta vineri cu un pret mai mic decat cel cerut de Allen - 20 milioane de dolari.

Paul Allen a dorit sa se asigure insa ca noul proprietar va mentine integritatea habitatului natural al acestei insule, aflata la est de San Juan Island si la 130 kilometri nord de Seattle, in apropiere de Anacortes.

Noul proprietar al insulei intentioneaza sa construiasca opt locuinte pe care le va folosi pe post de case de vacanta. Insula, pe care Paul Allen a cumparat-o in 1992, are un bungalow, o pista de aterizare si o retea de poteci pentru drumetii.

Imitatii veridice, notificari...
Citeste si: Alerta de imitatii veridice si phishing in numele Facebook

Sursa foto: nevisisland.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand