Un profesor din SUA sustine ca a slabit aproape 17 kg, dupa ce a tinut o „dieta McDonald’s" timp de 90 de zile. Mai mult, el spune ca a fost socat sa descopere ca este mai sanatos decat pana sa consume constant doar produse de la restaurantul american, scrie Business Insider.

Dezvaluirea despre „dieta McDonald’s” de 2.000 de calorii adoptata de profesor vine la cateva zile dupa ce o femeie tot din SUA a declarat ca a mancat si a baut un an intreg doar de la Starbucks, dar a subliniat ca nu a fost platita de lantul de cafenele pentru aceasta promovare.

Acum, insa, John Cisna, un profesor de stiinte de liceu din Iowa, SUA, spune ca a inceput „dieta” cu produse fast-food, dupa ce in 2004 a vazut documentarul „Supersize Me”, despre un experiment ce presupune hranirea de la fast-food-uri de trei ori pe zi timp de o luna.

Inainte sa inceapa propriul experiment, Cisna a discutat cu reprezentantii McDonald’s despre planul sau. Asa ca barbatul a primit gratuit meniuri la restaurantul fast-food. "Eu sunt un exemplu perfect de om lenes", a spus profesorul. El insista ca a mancat o varietate de produse din meniurile McDonald’s, printre care cate doua oua dietetice, un castron cu fulgi de ovaz si o sticla cu lapte cu 1% grasime la micul-dejun, salata la pranz si cartofi prajiti si Big Mac la cina.

Cisna sustine ca preferatul lui este Big Mag, dar ca a mancat inclusiv deserturi, printre care si inghetata si conuri de inghetata.

Astfel, profesorul care preda la liceu si-a dat seama ca, spre deosebire de personajele din documentar care s-au ingrasat chiar si cu 12 kg, el a scazut in greutate cu 16,78 kg. Si asta numai pentru ca a mancat de la McDonald’s. La scurt timp, Cisna a inceput sa lucreze la un documentar despre „reusita” lui, alaturi de cativa elevi.

Potrivit USAToday, Cisna a argumentat ca a vrut sa le demonstreze elevilor sai ca cel mai important este cum si ce mananci, nu unde mananci. Pe parcursul celor trei luni, spune el, colesterolul lui a scazut de la 249 la 170.

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri