Partenera presedintelui francez Francois Hollande, Valérie Trierweiler, a parasit sambata dupa-amiaza spitalul parizian in care a fost internata la 10 ianuarie, dupa dezvaluirile privind o relatie amoroasa a sefului statului cu actrita Julie Gayet, a anuntat presa, citata de AFP.

Contactata de AFP, presedintia franceza a raspuns laconic prin "nu comentam", in timp ce apropiatii lui Valerie Trierweiler au ramas tacuti. Mai multe publicatii, intre care saptamanalul Paris-Match la care lucreaza aceasta, au anuntat sambata ca Trierweiler a parasit spitalul Pitie Salpetrière la mijlocul dupa-amiezii pentru a merge la "la Lanterne", resedinta prezidentiala situata in apropiere de Versailles, pentru a se odihni, noteaza Mediafax.

Valerie Trierweiler, in varsta de 48 de ani, jurnalista si mama a trei copii, a fost spitalizata la 10 ianuarie dupa o depresie usoara, potrivit anturajului sau, provocata de publicare, de catre revista Closer a unui dosar special intitulat "iubirea secreta a presedintelui", in care se vorbea despre relatia amoroasa a lui Hollande cu actrita Julie Gayet.

Presedintele care nu a dezmintit existenta acestei relatii, a mers sa o viziteze pe partenera sa joi seara. Dar in cadrul unei conferinte de presa, Hollande a refuzat sa comenteze viata sa privata, limitandu-se sa evoce "momente dureroase" traversate in cuplu. El a promis o clarificare in legatura cu situatia Primei Doamne inaintea deplasarii in Statele Unite, la 11 februarie.

Valerie Trierweiler a adresat multumiri celor care au sprijinit-o

Partenera presedintelui francez Francois Hollande, Valerie Trierweiler, a adresat multumiri, sambata, printr-o postare pe Twitter, tuturor celor care au spriijinit-o in perioada de spitalizare, dupa dezvaluirile privind o relatie amoroasa a sefului statului cu actrita Julie Gayet, relateaza AFP.

"Le multumesc din adancul inimii tuturor celor care au trimis mesaje de sustinere si de refacere pe Twitter, prin SMS-uri sau pe e-mail. Foarte impresionata", a scris pe contul sau de Twitter Valerie Trierweiler, care a parasit sambata dupa-amiaza spitalul parizian in care a fost internata.

Trierweiler a parasit spitalul Pitie Salpetrière intre orele locale 15.00 (16.00, ora Romaniei) si 16.00 (17.00, ora Romaniei) pentru a merge la "La Lanterne", resedinta prezidentiala situata in apropiere de Versailles, unde se va odihni "cateva zile", a precizat pentru AFP biroul Primei Doamne.
In acelasi moment, presedintele Hollande se afla la Corrèze, in sud-vestul Frantei, respectandu-si cu strictete agenda politica, asa cum a facut-o si in cursul saptamanii, cu exceptia unei vizite, joi seara, la partenera sa.

Valerie Trierweiler, in varsta de 48 de ani, jurnalista si mama a trei copii, a fost spitalizata la 10 ianuarie dupa o depresie usoara, potrivit anturajului sau, provocata de publicarea, de catre revista Closer, a unui dosar special intitulat "iubirea secreta a presedintelui", in care se vorbea despre relatia amoroasa a lui Hollande, in varsta de 59 de ani, cu actrita Julie Gayet, in varsta de 41 de ani.

"In sfarsit alaturi de mama! Sunt bucuros sa o revad", a scris pe contul sau de Twitter Leonard, cel mai mic fiu al lui Valerie Trierweiler, in varsta de 16 ani. In Corrèze, Francois Hollande a evitat sa vorbeasca pe marginea acestei situatii. In plus, el a renuntat la traditionalele bai de multime, a limitat contactele cu presa si a evitat sa mearga la Tulle, unde obsnuia sa "se duca" dupa alegerea sa la Elysee. Ultima sa vizita in acest oras data din 20 iulie. In acea zi, el a fost insotit, potrivit presei locale, de actrita Julie Gayet.

Cel putin 93 de jurnalisti, printre care trimisi speciali ai New York Times, BBC si publicatiei germane Stern, au facut deplasarea la Tulle, ceea ce denota un interes mediatic crescut pentru viata sentimentala a sefului statului francez.

De mai multe zile, presa se intreaba in legatura cu viitorul Primei Doamne, care nu are statut oficial in Franta, chiar daca dispune de un birou la Elysee.
Francois Hollande, care nu a fost casatorit niciodata, a avut timp de aproape treizeci de ani o relatie cu Segolène Royal, fosta candidata socialista la Presedintia Republicii si mama a patru copii de-ai sai, de care s-a separat oficial in 2007.

Marti, in cursul unei conferinte de presa, Hollande a refuzat sa comenteze viata sa privata, limitandu-se sa evoce "momente dureroase" traversate in cuplu. De asemenea, el a promis o clarificare in legatura cu situatia Primei Doamne inaintea deplasarii in Statele Unite, la 11 februarie.

Potrivit unui sondaj al BVA pentru i>TELE publicat sambata, majoritatea francezilor (62%) apreciaza ca este vorba despre "o chestiune privata care il vizeaza doar pe Francois Hollande", iar trei din patru dintre ei i-au dat dreptate presedintelui, care a refuzat marti sa raspunda la intrebari legate de viata sa privata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri