Universitatea Cambridge isi va deschide propria scoala primara, unde vor putea invata 630 de copii din vecinatate. Extinderea activitatii reprezinta o premiera pentru prestigioasa institutie, recunoscuta pentru performantele sale in invatamantul superior.

Institutia este una dintre cele mai prestigioase universitati din Marea Britanie, fondata in anul 1209, fiind un initiator in cercetare si in cultivarea celor mai luminate minti din tara, scrie Telegraph.

In prezent, universitatea isi extinde aria de activitate si introduce predarea pentru copii cu varste incepand de la patru ani. De asemena, in cadrul noii unitati va exista si un centru de pregatire pentru profesori si de cercetare educationala.

Institutia de invatamant a primit sprijin din partea Ministerului Educatiei pentru a infiinta o scoala pentru 630 de copii, ca parte a programului de dezvoltare a partii de nord vest a orasului Cambridge.

Sursa foto: Universitatea Cambridge, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri