Jurnalistul ucrainean Viaceslav Veremii a murit in spital dupa ce a fost batut si impuscat de persoane necunoscute in centrul Kievului, au declarat colegii sai, citati de BBC News Online.

Potrivit postului de televiziune Russia Today, jurnalistul lucra la cotidianul local Vesti. El ar fi murit la Kiev, afirma comunitatea medicala ucraineana Medicina Vrata, intr-un mesaj publicat pe Facebook.
Barbatul a fost impuscat in stomac, potrivit aceleiasi surse. Pentru moment insa decesul sau nu a fost confirmat oficial.
Potrivit CNN, 21 de persoane, dintre care noua politisti, 11 manifestanti si un angajat de la sediul Partidului Regiunilor, ar fi murit in aceste violente, iar alte 100 ar fi fost ranite. Postul de televiziune NBC citeaza oficiali ucraineni care estimeaza numarul ranitilor la 500.
Marti a fost ziua cea mai sangeroasa a revoltei ucrainene, politia folosind tunuri, grenade asurzitoare si alte mijloace pentru a dispersa protestatarii. Unii dintre manifestanti au ripostat cu bate de baseball sau alte mijloace, relateaza Mediafax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri