Numerosi deputati care fac parte din partidele apropiate puterii de la Kiev au plecat din Ucraina folosind curse aeriene speciale, afirma surse citate de postul local de televiziune din Liov ZIK TV, relateaza BBC, in pagina electronica.

Angajati ai Aeroportului international Juliani din Kiev au declarat ca numarul curselor speciale a crescut in ultimele zile, iar "masini luxoase" sosesc la terminalul VIP, majoritatea pasagerilor fiind femei, potrivit Mediafax.

Corespondentul BBC afirma, de asemenea, intr-o postare pe Twitter, ca zeci de politisti au dezertat in orasul Liov si au sosit in Piata Independentei din Kiev, impreuna cu alti 100 de manifestanti, unii dintre acestia purtand arme de vanatoare.

Agentia ucraineana Unian relateaza, la randul sau, ca opt autobuze cu manifestanti de la Liov au ajuns la Kiev.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri