Deutsche Bank isi deschide un birou in Bulgaria

Cea mai mare banca din Germania a inaugurat marti noul sau birou din Bulgaria, fostul director al agentiei bulgare pentru promovarea investitiilor straine, Pavel Ezekiev, fiind reprezentantul oficial al Deutsche Bank in Bulgaria. Cu aceasta ocazie, Ezekiev a confirmat ca Deutsche Bank este interesata in finantarea proiectelor de constructie a autostrazilor Trakia (Yambol - Burgas) si Hemus (Sofia - Botevgrad).

Energia, sectorul imobiliar si industriile de varf sunt domeniile prioritare pentru activitatile derulate de grupul bancar german Deutsche Bank in Bulgaria, banca germana fiind dispusa sa finanteze sau sa refinanteze fuziunile si achizitiile semnificative din aceste trei sectoare, potrivit Rompres.

Deutsche Bank activeaza in Bulgaria de zece ani, fiind consultantul guvernului de la Sofia in procesul de privatizare a companiei nationale de telecomunicatii si unul din principalii investitori in compania farmaceutica Balkanpharma. Noul birou din Bulgaria al Deutsche Bank se alatura investitiilor derulate in 2005 de banca germana in India, China, Rusia si Turcia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri