Presedintele Viktor Ianukovici ar fi pregatit sa demisioneze, dar se afla la Harkov impreuna cu oficiali de rang inalt pentru a discuta despre formarea unui Guvern separat in sud-estul tarii si Crimeea, potrivit site-ului ucrainean in limba rusa Versii.com, relateaza BBC News online.

Ianukovici ar lua in considerare sa-i ceara presedintelui rus Vladimir Putin sa garanteze securitatea acestor regiuni, potrivit aceleiasi surse.
Presedintele se afla la Harkov impreuna cu seful administratiei prezidentiale Andrii Kluev si fostul premier Mikola Azarov, potrivit Versii.com, citat de Mediafax.

Politia este "alaturi de popor" si vrea "schimbari rapide"

Politia ucraineana a declarat sambata ca este "alaturi de popor" si ca-i impartaseste aspiratiile cu privire la "schimbari rapide", intr-un comunicat publicat in numele efectivelor Ministerului de Interne pe site-ul oficial al institutiei, relateaza AFP.

"Politia se afla in serviciul poporului si ii impartaseste integral aspiratiile catre schimbari rapide", se subliniaza in comunicat.

"Aducem un omagiu persoanelor ucise" in violentele care au avut loc saptamana aceasta la Kiev, soldate cu aproape 80 de morti, se mai arata in document.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri