O petitie pentru vanzarea insulei italiene Sardinia Elvetiei a fost lansata pe un site de socializare. Initiatorii sustine ca nivelul de trai ar creste, iar Roma ar putea reduce astfel din datoria internationala, conform BBC News online.

Aproape 4.000 de persoane au semnat petitia "Canton Marittimo", lansata pe Facebook, cerand anexarea Sardiniei de catre Elvetia, relateaza site-ul elvetian 20Minutes.ch, citat de Mediafax.

"Locuitorii Sardiniei au luptat mereu pentru independenta, iar autonomia pe care ar conferi-o Constitutia Elvetiei ne-ar permite sa exploatam resursele in avantajul nostru", afirma autorul initiativei, Andrea Caruso, care admite ca planul de secesiune intra in contradictie cu Constitutia Italiei.

Un sondaj de tip vox populi realizat de site-ul elvetian Bluewin releva ca trei sferturi dintre cititori sunt favorabili initiativei care are sloganul: "Da, in sfarsit Elvetia va avea litoral!".

Sursa foto: africa/www.freedigitalphotos.net

Sursa foto: africa/http://www.freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri