Oficialii britanici din Educatie au anuntat vineri ca vor introduce, din 2016, teste pentru copiii de patru ani chiar de la inceputul primului lor an la scoala, pentru a vedea cat de bine cunosc literele si cata matematica stiu, relateaza jurnalistii de la The Telegraph.

Guvernul britanic a anuntat vineri oficial noul sistem de masuri din educatie menit sa creasca nivelul de cunostinte ale elevilor la citit si la matematica, marile probleme ale celor din invatamantul din Regatul Unit, potrivit The Telegraph.

„Va fi doar o verificare a nivelului de intelegere din partea unui copil, de exemplu, de numarare sau de recunoastere de imagini sau de litere, care va fi facuta de profesorul copilului in primele saptamani din primul an de invatamtnt primar”, arata reprezentantii executivului britanic.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Copil pe podea/Shuttestock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri