Lantul de bancomate cu briose s-a extins deja in sase orase din Statele Unite, inclusiv Chicago, Atlanta, si cel mai recent, New York City. Astfel, "cei dependenti de zahar" pot achizitiona acum o prajitura pentru 4.25 dolari de la un ATM, 24 de ore pe zi si sapte zile pe saptamana, mai scrie sursa citata. Briosele roaspat preparate sunt realizate manual de catre magazinul de prajituri Sprinkles cu sediul in California.

Ideea unui ATM de briose au avut-o co-fondatorii companiei, sotii Candace si Charles Nelson, atunci cand Candace era insarcinta cu primul copil al acestora. Ei i s-a parut ridicol faptul ca desi detine o cofetarie unde prepara briose continuu, nu putea avea in functie de dorinta o prajitura la orice ora. Ca urmare, "pofta" a inspirat co-fondatorilor companiei ideea crearii unui prim ATM pentru briose in Beverly Hills, California, in 2012.

Charles, CEO al imperiului brioselor, nu a oferit detalii cu privire la veniturile aduse de bancomatele Sprinkles, dar a mentionat ca fiecare ATM serveste zilnic in medie aproximativ 1.000 de briose. Astfel, daca toate cele sase bancomate ar servi circa 365.000 de briose pe an pentru 4,25 de dolari fiecare, business-ul insumeaza 9 milioane de dolari.

Sursa foto: Carl Black via Flickr