Societe Generale, al treilea grup bancar francez, a anuntat, marti, ca va lansa o noua subsidiara specializata in consumer finance (produse si servicii financiare pentru persoanele fizice) in Portugalia, piata in care rivalul sau BNP Paribas domina piata.

'Cu o populatia de 11 milioane locuitori, un nivel ridicat al consumului domestic si o utilizare frecventa a creditului, Portugalia ofera un potential considerabil pentru activitatile de consumer finance', a anuntat Societe Generale, informeaza Rompres.

Noua subsidiara, denumita CrediAgora, va avea sediul la Sintra, o suburbie din nordul Lisabonei, capitala Portugaliei, urmand a oferi produse de genul finantare pentru achizitii de autovehicule si credite de retail.

In prezent Societe Generale ofera deja in Portugalia servici de achizitii de autovehicule in sistem leasing si servicii de fleet management (management de parcuri auto).

Sectorul de produse si servicii financiare pentru persoanele fizice din Portugalia este dominat de BNP Paribas, cea mai mare banca franceza in termeni de valoare de piata, prin subsidiarele Cofidis si Credial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si