Britanicii dau Spania, una dintre tarile de top pentru emigranti, pentru alte state cu conditii mai bune de munca si cu preturi mai stabile la lcouinte. Dupa aceste criterii, Orientul Mijlociu este o zona care atrage un numar tot mai mare de emigranti.

Dubai poate sa nu reprezinte o varianta buna pentru retragerea la pensie, de exemplu, din cauza costurilor ridicate de trai, in schimb tinerii profesionisti sunt atrasi ca un magnet aici, scrie The Telegraph.

Astfel, Dubai este in prezent pe locul al treilea in randul natiunilor care ofera o mai buna calitate a vietii pentru britanici, dupa Australia si Canada.

Emigrantii sunt atrasi aici in primul rand datorita cotei zero a impozitului pe venit. In plus, muncitorii isi gasesc cu usurinta locuri de munca in domenii care se dezvolta continuu, precum constructii, turism si servicii financiare.

Tot aici, cei care pun un ban deoparte pot investi in imobiliare, prin cumpararea de proprietati al caror pret a fost afectat de criza.

Sursa foto: Imagine Dubai, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri