Premierul Marii Britanii, David Cameron, a exclus posibilitatea stabilirii unor limite privind imigrantii din tari membre UE. El a precizat ca Guvernul britanic se va concentra pe evitarea abuzurilor la sistemul de indemnizatii sociale, scrie publicatia Express.

Cifre oficiale obtinute de publicatia Express releva ca cel putin 30.000 de romani si bulgari au venit in Marea Britanie de la eliminarea restrictiilor pe piata muncii, in ianuarie.

"Cred ca libera circulatie in cadrul Uniunii Europene este importanta, dar trebuie sa se revina la conceptul initial - cel de libertate de a merge si a munci in alta tara", a spus David Cameron, potrivit Mediafax.

"Multi cetateni britanici merg la munca in alte state europene. Alti cetateni europeni vin si muncesc aici. Libertatea de a aplica pentru un loc de munca si de a munci in alta tara - acest lucru este una, dar ce am vazut in ultima vreme este altceva", a explicat Cameron.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri