Gazprom va sista livrarile de gaze destinate Ucrainei incepand din 3 iunie, daca Administratia de la Kiev nu va efectua plati in avans pentru luna iunie, anunta presedintele companiei ruse, Aleksei Miller.

"Daca Ucraina nu va plati anticipat gazele pe luna iunie, Gazprom va informa inainte de 3 iunie partea ucraineana in legatura cu gazele care vor fi livrate. Daca nu vor fi platite in avans, Ucraina nu va primi niciun metru cub de gaze in iunie", a explicat Miller, citat de AFP.

Rusia ameninta Ucraina cu masuri simetrice daca va mai bloca tranzitul avioanelor ruse

Agentia federala rusa pentru Transporturile aeriene avertizeaza ca Rusia ar putea adopta masuri simetrice daca Ucraina va continua sa blocheze accesul avioanelor ruse in spatiul sau aerian, ca reactie la interzicerea accesului aeronavei vicepremierului rus Dmitri Rogozin, citat de Mediafax.

"Daca aceasta practica de interzicere a accesului zborurilor ruse in spatiul aerian ucrainean va continua, Rusia va adopta masuri simetrice", a declarat un oficial rus.

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, sustine ca avioane militare ucrainene au fortat aeronava sa sa aterizeze in Republica Moldova, dupa ce tocmai decolase de la Chisinau.

Potrivit Moscovei, Ucraina nu a acordat autorizatie de tranzit pentru avionul lui Rogozin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri