Premierul rus, Dmitri Medvedev, a sosit duminica in Crimeea, intr-o vizita neanuntata in fosta regiunea ucraineana anexata recent de Rusia, informeaza agentia Itar-Tass.

Potrivit Guvernului rus, Dmitri Medvedev a sosit intr-o vizita de lucru de doua zile in Crimeea. Aceasta este a doua vizita in Crimeea efectuata de Medvedev dupa anexarea regiunii ucrainene de catre Rusia, potrivit Mediafax.

Pe 31 martie, Medvedev a organizat o sedinta de guvern in Crimeea. Vizita premierului rus are loc in timp ce in Ucraina se desfasoara scrutinul prezidential anticipat, pe fondul conflictului separatist.

Kievul denunta vizita "provocatoare"

Administratia proeuropeana de la Kiev a denuntat vizita "provocatoare" a premierului rus, Dmitri Medvedev, in fosta regiune ucraineana Crimeea, informeaza AFP. "Vizita premierului rus in Crimeea ocupata, efectuata exact in ziua scrutinului prezidential din Ucraina, este o provocare deliberata care are scopul destabilizarii situatiei in Ucraina", a reactionat Ministerul ucrainean de Externe.

"Vizita intra in contradictie cu dorinta exprimata de presedintele Vladimir Putin, privind derularea in mod calm a alegerilor din Ucraina", adauga diplomatia de la Kiev. Premierul rus, Dmitri Medvedev, a sosit duminica in Crimeea, intr-o vizita neanuntata in fosta regiune ucraineana anexata recent de Rusia, informeaza agentia Itar-Tass.

Citeste si:
De ce il apreciaza rusii pe Vladimir Putin mai mult ca niciodata
Vladimir Putin, in dublu rol:...

Potrivit Guvernului rus, Dmitri Medvedev a sosit intr-o vizita de lucru de doua zile in Crimeea. Aceasta este a doua vizita in Crimeea efectuata de Medvedev dupa anexarea regiunii ucrainene de catre Rusia. Pe 31 martie, Medvedev a organizat o sedinta de guvern in Crimeea. Vizita premierului rus are loc in timp ce in Ucraina se desfasoara scrutinul prezidential anticipat, pe fondul conflictului separatist.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Rusia prelungeste interdictia unor importuri alimentare
Setari Cookie-uri