Premierul rus, Dmitri Medvedev, a sosit duminica in Crimeea, intr-o vizita neanuntata in fosta regiunea ucraineana anexata recent de Rusia, informeaza agentia Itar-Tass.

Potrivit Guvernului rus, Dmitri Medvedev a sosit intr-o vizita de lucru de doua zile in Crimeea. Aceasta este a doua vizita in Crimeea efectuata de Medvedev dupa anexarea regiunii ucrainene de catre Rusia, potrivit Mediafax.

Pe 31 martie, Medvedev a organizat o sedinta de guvern in Crimeea. Vizita premierului rus are loc in timp ce in Ucraina se desfasoara scrutinul prezidential anticipat, pe fondul conflictului separatist.

Kievul denunta vizita "provocatoare"

Administratia proeuropeana de la Kiev a denuntat vizita "provocatoare" a premierului rus, Dmitri Medvedev, in fosta regiune ucraineana Crimeea, informeaza AFP. "Vizita premierului rus in Crimeea ocupata, efectuata exact in ziua scrutinului prezidential din Ucraina, este o provocare deliberata care are scopul destabilizarii situatiei in Ucraina", a reactionat Ministerul ucrainean de Externe.

"Vizita intra in contradictie cu dorinta exprimata de presedintele Vladimir Putin, privind derularea in mod calm a alegerilor din Ucraina", adauga diplomatia de la Kiev. Premierul rus, Dmitri Medvedev, a sosit duminica in Crimeea, intr-o vizita neanuntata in fosta regiune ucraineana anexata recent de Rusia, informeaza agentia Itar-Tass.

Potrivit Guvernului rus, Dmitri Medvedev a sosit intr-o vizita de lucru de doua zile in Crimeea. Aceasta este a doua vizita in Crimeea efectuata de Medvedev dupa anexarea regiunii ucrainene de catre Rusia. Pe 31 martie, Medvedev a organizat o sedinta de guvern in Crimeea. Vizita premierului rus are loc in timp ce in Ucraina se desfasoara scrutinul prezidential anticipat, pe fondul conflictului separatist.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri