Liderul partidului eurofob UKIP din Marea Britanie, Nigel Farage, a declarat, joi, ca are o "problema uriasa" cu Romania. Afirmatia vine in contextul in care formatiunea condusa de el a fost acuzata de rasism, noteaza postul CNBC in pagina electronica.

"Nu am probleme cu romanii. Am o problema uriasa cu Romania", a declarat pentru CNBC Farage, care militeaza ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana (UE).

Partidul Independentei Regatului Unit (UKIP) a obtinut victoria in urma alegerilor europene, cu scorul de 27.5%, invingand cele trei partide traditionale britanice - conservatorii, laburistii si liberal-democratii. Formatiunea si-a centrat campania impotriva imigratiei, subliniind asupra numarului mare de imigranti din Europa, potrivit Mediafax.

Farage a declarat joi pentru CNBC ca "organizatii criminale cunoscute" din Romania s-au orientat spre Marea Britanie, dupa ce autoritatile au fost nevoite sa le permita intrarea din cauza reglementarilor UE cu privire la libera circulatie a persoanelor, bunurilor si serviciilor.

Romania REPETENTA pierde...
Citeste si: Romania REPETENTA pierde copiii talentati


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
FOTO: Aston Martin a lansat oficial operatiunile in Romania