Desi meciul Brazilia – Croatia, care a marcat debutul CM de fotbal 2014, se anunta initial unul echilibrat, scorul final dintre cele doua state s-a incheiat 3-1 in favoarea echipei din America Latina. Insa meciul cu Mexic este unul cu istoric. Ar putea produce Mexicul o surpriza?

Atat Brazilia cat si Mexic au inregistrat victorii in prima etapa a CM de fotbal, dar lupta in Grupa A se va da, cel putin statistic, intre cele doua puteri, castigatoarea grupei urmand sa evite confruntarea cu Olanda, posibila castigatoare a grupei B, mai ales dupa victoria uluitoare cu scorul de 5-1 impotriva selectionatei Spaniei.

Daca Brazilia a castigat in primul meci lupta cu Croatia, scor 3-1, mexicanii au reusit sa invinga cu scorul de 1-0 selectionata Camerunului. Pentru Mexic insa nu va fi usor. Statistica nu este neaparat de partea lor in confruntarile cu echipele mari. La nivel statistic confruntarea, dar mai ales prezenta acasa pentru Brazilia, ar putea sa dea castig echipei din America Latina. In ultimele 10 confruntari, Brazilia a inregistrat numai victorii, atat in meciurile oficiale, cat si in amicale, unele dintre meciuri fiind castigate cu 5-0 sau chiar 6-0, impotriva unor echipe precum Honduras sau Australia.

Brazilia – a saptea putere globala (PIB = 2,5 trilioane de dolari)

Citeste si:
Top 10 cele mai ciudate destinatii turistice pe care sa le eviti
Top 10 cele mai ciudate...

(sursa foto: fifa.com)

Mexic – a 11-a putere globala (PIB = 1,8 trilioane de dolari)

(sursa foto: fifa.com)

Citeste si:
Tariceanu a vorbit despre tentativa de asasinarea lui Dragnea
Revista presei 29 august:...

Cine va castiga meciul dintre Brazilia si Mexic?

Sursa foto: fifa.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Un politician din Mexic vrea sa interzica vanzarea de bere rece