Credeai ca un avion de linie nu este in stare sa faca acrobatii? Noul Boeing 787-9 Dreamliner face viraje si se invarte in aer aproape la fel ca avioanele de vanatoare.

Boeing Dreamliner are o lungime de 80 de metri si in mod normal poate transporta aproximativ 280 de pasageri. Dar, de aceasta data, avionul de linie a demonstrat ca poate sa faca spectacol pe cer.

Avionul a fost surprins in timpul unei repetitii pentru spectacolul aviatic de la Farnborough, cel mai mare din Marea Britanie, scrie DailyMail. "Urca precum o racheta", "Pare distractiv (pentru pilot…. Inspaimantator daca esti pasager)", au comentat cei care au vazut filmuletul postat pe internet. In timpul zborului, nu s-a aflat niciun pasager la bord.

Boeing 787 Dreamliner este un avion de pasageri ultramodern bimotor lung-curier de mare capacitate, cu doua culoare (widebody). Este primul avion de pasageri construit in principal din materiale compozite si asigura o economie mai mare de combustibil si costuri mai reduse de intretinere.

Spectacol grotesc in...
Citeste si: Votul pe legile justitiei, amanat din lipsa de cvorum

Sursa foto: captura YouTube

Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
TAROM a cumparat cinci noi aeronave Boeing