Edward Snowden ofera noi informatii din interiorul NSA si, poate deloc surprinzator, aflam astfel ca angajatii agentiei faceau „trafic“ de poze nud ale utilizatorilor de Internet. Asta pe langa avertismentul lui Snowden cu privire la nesiguranta adusa de Dropbox.

NSA face rost de foarte multe informatii care circula online, asta nu mai este o surpriza, dar tot ca o nesurpriza vine si confirmarea din partea lui Edward Snowden ca angajatii fac schimb de poze nud ale utilizatorilor, conform The Verge. „Uite, ai echipa de tineri, intre 18 si 22 de ani. Dintr-o data, ei sunt intr-o pozitie care presupune un grad ridicat de responsabilitate, dar au si un acces foarte mare la date private ale utilizatorilor“, a spus Snowden intr-un interviu de 7 ore acordat The Guardian.

Acesti tineri, conform lui Snowden, fostul consultant NSA, mai gasesc si informatii care n-au nicio legatura cu munca lor, cum ar fi poze nud cu barbati si femei. „Si atunci ce fac? Se intorc spre colegi si impartasesc cu acestia ceea ce au gasit“, a spus Snowden. „Mai devreme sau mai tarziu, vietile acestor oameni, care ar trebui sa fie private, sunt cunoscute de toti angajatii NSA. Niciodata nu sunt raportate astfel de abuzuri. (...) Acest tip de comportament e mai mult sau mai putin prezent, in functie de angajati, de cat de maturi sunt“, a completat el.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri