Cadavrele victimelor prabusirii avionului Malaysia Airlines in regiunea Donetk din estul Ucrainei vor fi predate Olandei, anunta premierul Malaysiei, Mohd Najib Tun Razak.

Mohd Najib Tun Razak a precizat ca cele doua cutii negre ale Cursei MH17 urmeaza sa fie trimise in Malaysia. Premierul malaysian a declarat ca a primit aceste asigurari din partea conducerii autoproclamatei "Republici populare Donetk", o zona proclamata de catre insurgentii prorusi din estul Ucrainei, noteaza Mediafax.

"Am primit asigurari ca anchetatorii internationali vor avea acces securizat in zona prabusirii avionului", a precizat liderul de la Kuala Lumpur. Trenul care transporta corpurile victimelor prabusirii avionului malaysian a parasit gara Torez, din regiunea Donetk, anunta martori citati de AFP. Trenul urmeaza sa ajunga in orasul Harkov, aflat sub controlul Kievului, unde corpurile vor fi examinate si identificate, dupa care ar urma sa fie trimise in Olanda.

Cadavrele a 282 dintre cele 298 de victime ale prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei au fost recuperate. Separatistii au anuntat ca trenul frigorific care transporta cadavrele va pleca din regiune doar insotit de experti internationali.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri