Presedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare in prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei, are angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent, in editia electronica.

Informatia a fost dezvaluita in urma reuniunii de saptamana aceasta, de la Londra, a Clubului Chefs des Chefs, ai carui membri pregatesc mesele unor lideri mondiali, inclusiv sefi de state. Aceasta profesie a fost populara de-a lungul secolelor, de la faraonii egipteni pana la imparatii romani si chinezi, dar continua sa fie si in prezent, noteaza Mediafax.

Mancarea lui Adolf Hitler era degustata in fiecare dimineata de o femeie pe nume Margot Woelk, iar fostul presedinte irakian Saddam Hussein avea mai multi degustatori angajati. In 1978, fostul dictator roman Nicolae Ceausescu a adus un degustator in vizita de stat pe care a efectuat-o la Palatul Buckingham, precizeaza The Independent.

Conform lui Joseph Petro, un fost agent Secret Service in perioada presedintiei lui George W. Bush si autorul cartii Standing Next to History, fostul presedinte american nu manca nimic ce nu era gatit de bucatarii sai si servit de un angajat al Casei Albe in costum de chelner. Atunci cand participa la un summit, personalul lui George W. Bush afla din timp ce este in meniu si aducea ingredientele de la Washington.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri