Un cetatean roman figureaza pe lista pasagerilor de la bordul zborului AH 5017 operat de compania Air Algerie, care a disparut joi in spatiul aerian al statului Mali, sustin surse citate de Reuters.

[UPDATE] MAE informeaza ca la bordul avionului Air Algerie disparut, joi, in spatiul aerian al statului Mali s-ar afla si un cetatean roman, potrivit informatiilor preliminare furnizate de Ministerul algerian de Externe.

"Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe rezulta ca la bordul avionului algerian apartinand companiei aeriene Air Algérie s-ar afla un cetatean roman", precizeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Avionul de tip McDonnell Douglas (MD-83), apartinand Air Algerie/SwiftAir, decolase de la Ouagadougou (Burkina Faso) si se indrepta spre Alger (Algeria).

Avionul a disparut la circa 50 de minute de la decolare, fiind cautat in Mali si Niger. La bordul avionului se aflau 110 pasageri si 6 membri ai echipajului, noteaza Mediafax.

Compania Air Algerie a comunicat ca la bord se aflau 50 de cetateni francezi, 24 din Burkina Faso, un roman, opt libanezi, patru algerieni, doi luxemburghezi, un belgian, un camerunez si un ucrainean.

Sursa foto: Avion Air Algerie/ Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri