In contextul fuziunii dintre SSAB si Rautaruukki, operatiunile companiei care deservesc clientii din sectorul constructiilor civile si industriale au fost combinate intr-o noua divizie, ce poarta numele de Ruukki Construction, sediul central fiind in Helsinki, Finlanda.

Noua divizie Ruukki Construction deserveste clientii persoane fizice si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale. Acestia nu vor fi afectati de fuziunea operatiunilor celor doua entitati si vor fi deserviti in continuare de aceleasi persoane de contact si puncte de servicii ca si pana acum.

„Ne vom continua activitatea curenta, ca si pana acum. Produsele, serviciile, contractele si persoanele de contact raman neschimbate. Noua companie rezultata din fuziune ne va permite sa oferim clientilor un portofoliu de produse mult mai extins. Posibilitatea de a construi pe baza expertizei noastre comune constituie un alt avantaj al acestei fuziuni. Astfel, dezvoltam intreaga afacere cu noi produse si servicii destinate constructiilor civile si industriale. Clientii nostri vor fi principalii beneficiari ai acestei fuziuni”, explica Marko Somerma, presedintele Ruukki Construction.

Pentru consumatorii finali si profesionistii din domeniul acoperisurilor, Ruukki Construction va fabrica produse dedicate sub marcile Plannja si Ruukki, ce pot fi achizitionate de la o retea extinsa de distribuitori.

Noua divizie va deservi in egala masura atat dezvoltatorii de proiecte imobiliare, cat si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de profile autoportante din tabla profilata, structuri metalice, panouri termoizolante tip sandwich, produse si sisteme pentru fatade, plafoane si acoperisuri, sisteme pentru drenajul apelor pluviale, casete structurale sau hale metalice. De asemenea, va oferi clientilor servicii integrate de consultanta si proiectare.

Podcastul de fiscalitate:...
Citeste si: Podcastul EY: Facilitatile fiscale in domeniul constructiilor

Ruukki Construction este o divizie a SSAB cu aproximativ 3.500 angajati. Compania are departamente de servicii clienti in tari precum Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ucraina, Rusia, Germania, Olanda si Marea Britanie. Ruukki Construction are 16 unitati de productie in Finlanda, Suedia, Estonia, Polonia, Lituania, Rusia, Ucraina si Romania.

Sursa foto: ruukki.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Investitiile in lucrari de constructie, in scadere anul trecut