Majoritatea cetatenilor rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile impuse Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, de Statele Unite si de Uniunea Europeana, arata un sondaj de opinie publicat de Institutul Levada, informeaza AFP.

Potrivit sondajului, 58 la suta dintre rusi afirma ca nu sunt ingrijorati de perspectiva "izolarii tarii pe scena internationala", in timp ce 61 la suta sunt indiferenti la sanctiunile economice si politice impuse Rusiei. Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat marti noi sanctiuni impotriva Rusiei.

Aproximativ 60 la suta dintre cetatenii rusi cred ca sanctiunile vizeaza doar "elita politica implicata in procesul decizional". In plus, 60 la suta dintre locuitorii marilor orase din Rusia se opun adoptarii de sanctiuni simetrice impotriva Statelor Unite si Uniunii Europene, scrie Mediafax.

Sondajul a fost realizat in intervalul 18-21 iulie pe un esantion reprezentativ de 1.600 de persoane, in 134 de orase si localitati rurale din Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri