Premierul rus Dmitri Rogozin a postat o fotografie pe contul sau de Twitter in care presedintele rus Vladimir Putin apare tinand in brate un pui de leopart, iar presedintele american Barack Obama tinand un caine mic si alb, relateaza The Independent, in editia electronica.

Putin este fotografiat intr-un adapost pentru animale, in timp ce Obama este fotografiat intr-un studio. Imaginea este insotita de comentariul: "Avem valori si aliati diferiti".

Presedintele Putin este cunoscut pentru imaginea masculina pe care si-a creat-o, aproband publicarea unor fotografii in timp ce calareste un cal cu pieptul dezgolit, punandu-si la podea adversarul in timpul unui atrenament de judo sau antrenandu-se impreuna cu armata, informeaza Mediafax.

Aceasta micsare intervine in timp ce Statele Unite si Uniunea Europeana au implementat noi sanctiuni impotriva sectorului energetic rusesc, a industriei de armament si finantelor, dupa recentele actiuni ale Rusiei si separatistilor prorusi in urma tragediei aviatice din estul Ucrainei, care au impiedicat accesul expertilor la locul prabusirii zborului MH17.

Presedintele Obama a declarat ca sanctiunile vor slabi si mai multe economia rusa, afirmand ca tara "se izoleaza inca o data de comunitatea internationala, anuland zeci de ani de progrese reale". "Nu trebuie sa fie asa. Aceasta este alegerea pe care au facut-o Rusia si presedintele Putin", a declarat Obama.

Sursa foto: Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri