Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decarat ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza "atat timp cat va fi necesar" si cu "toata forta de care va fi nevoie", relateaza AFP, scrie Mediafax.

"Am promis de la bun inceput revenirea la calm pentru toti cetatenii Israelului si vom continua sa actionam, pentru a atinge acest obiectiv. Aceasta va dura atat timp cat va fi necesar si vom utiliza toata forta de care va fi nevoie", a afirmat Netanyahu. "Operatiunea continua, armata continua operatiunile sale pentru a-si indeplini misiunea. Scopul este revenirea la calm si securitatea tuturor cetatenilor israelieni", a insistat premierul.

Hamas, de asemenea, a declarat sambata seara ca va continua luptele in Fasia Gaza pana la "atingerea tuturor obiectivelor" sale, potrivit unui purtator de cuvant al miscarii islamiste. "Netanyahu vrea sa revendice pe nedrept o victorie a Guvernului si armatei sale", a apreciat acest purtator de cuvant, Fawzi Barhum, comentand declaratiile premierului israelian.

Sursa foto: MediafaxFoto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Washingtonul sustine "dreptul" Israelului la "autoaparare"