Febra hemoragica Ebola a facut moo de victime in Africa de Vest, provocand decesul a 1.013 persoane si 1.848 de cazuri inregistrate, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), potrivit AFP.

In total 52 de decese noi au fost inregistrate in perioada 7-9 august, iar 69 de cazuri noi au fost inregistrate, potrivit datelor OMS actualizate luni seara. S-au inregistrat 11 cazuri noi si sase decese in Guineea, 45 de cazuri noi si 29 de decese in Liberia, niciun caz nou ori deces in Nigeria si 13 cazuri noi si 17 decese in Sierra Leone, informeaza Mediafax.

Bilantul acestei epidemii a depasit astfel pragul de 1.000 de decese in weekend. Liberia, una dintre tarile cele mai afectate, va primi din Statele Unite esantioane ale unui ser experimental, in timp ce OMS urmeaza sa se pronunte marti asupra oportunitatii utilizarii unor medicamente neomologate.

"Casa Alba si Agentia americana pentru medicamente (FDA) au aprobat cererea Liberiei" de a i se pune la dispozitie "doze de esantioane de ser experimental in vederea tratarii medicilor liberieni infectati la ora actuala", a anuntat presedintia liberiana in noaptea de luni spre marti.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri